2014 Geleneksel Yogican Kampı

Yepyeni güzellikleri deneyimlemeye sayılı gün kala, 2014 geleneksel Yogican kampımızdan karelerle o günlere dair anılarımız, videomuz.
Biraraya gelen yüreklerimiz Kaz Dağları’nın eşsiz doğasında, İda Costa ‘nın huzur dolu misafirperverliğinde unutulmaz deneyimler yaşadı.
Yoganın şifası bizlere kendimizle, doğamızla, birbirimizle yeniden bağlantıya geçmek için alan tanıdı. En küçük yogicanımız anne karnındaki yeğenim Güneş’e ve sevgili kardeşim Nihan’a unutulmaz bir sürprizle anneliğini taçlandırma partisi düzenledik. Bir yogininin hayatının unutulmaz deneyimlerinden biri olduğunun, bu sevgi selinin doğum öncesi bir anneyi sevgiyle nasıl kutsamış olduğunun şükür dolu şahidiyim ama bu başka bir yazı paylaşımına.
Hızımızı alamayıp yogican kostüm partisinde kılıktan kılığa girdik, güldük, eğlendik, ruhlarımızı kahkahalarımızla şenlendirdik.
Doğanın keyfine vardık, yaşamı içimize çektik. Yıllardır yaptığımız gibi elele, yazın gelişinin, denize girmenin, yeniden doğmuş olmanın keyfini, şükrünü ve nice deneyimleri minnetle kalplerimize yazdık.
Yeniden kendimize doğru çıkacağımız bu yolculukta şimdi sabırsızlıkla beklemelerdeyiz. Doğanın, yoganın ve birbirimize eşlik edecek olmanın tatlı heyecanlarındayız.
Bekle bizi İda, şifalı doğana, içten doğallığına teslim olma yollarındayız.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.